Pienet säästöt Suuret onnistumiset

Pienet säästöt Suuret onnistumiset

Olivatpa säästösi kuinka pienet tahansa, on tärkeää aloittaa sijoittaminen nyt. Tässä blogikirjoituksessa keskustelemme siitä, miksi aika on tärkein tekijä sijoittamisessa ja miten pienikin rahamäärä voi kasvaa ajan myötä. Ja kyllä, voit aloittaa sijoittamisen täällä wartsila-osake .

Korkokertymää kutsutaan usein maailman kahdeksanneksi ihmeeksi. Tämä yksinkertainen käsite on yksi maailmankaikkeuden voimakkaimmista voimista, ja se on avain varallisuuden kasvattamiseen ajan myötä. Korkokertymän voima selittyy parhaiten esimerkin avulla. Oletetaan, että alat sijoittaa 100 dollaria kuukaudessa verovapaalle tilille, kuten 401(k):lle tai IRA:lle. 30 vuoden kuluttua tilisi arvo on yli 500 000 dollaria. Mutta jos odotat vain 10 vuotta sijoitusten aloittamista, tilisi arvo on vain 300 000 dollaria.

Tarinan opetus on, että aika on tärkein tekijä säästämisessä ja sijoittamisessa. Mitä nopeammin aloitat, sitä enemmän aikaa rahoillasi on kasvaa. Ja pienikin summa voi kasvaa ajan myötä suureksi summaksi, kiitos korkokertymän voiman. Jos et vielä sijoita tulevaisuuttasi varten, nyt on aika aloittaa. Sillä ei ole väliä, kuinka paljon rahaa sinulla on sijoitettavana. Tärkeintä on, että aloitat jo tänään ja annat korkotuottojen voiman vaikuttaa.

Korkokertymä on tehokas väline, mutta se ei ole ainoa tapa kasvattaa säästöjäsi. Seuraavassa jaksossa käsittelemme muita strategioita, joilla voit saada rahoistasi kaiken irti. Sijoittaminen ei ole vain rikkaiden juttu. Kuka tahansa voi aloittaa sijoittamisen riippumatta siitä, kuinka paljon rahaa hänellä on.

Sijoituksia on kahta päätyyppiä: osakkeita ja joukkovelkakirjoja.

Osakkeet ovat yrityksen omistusosuuksia. Kun ostat osakkeita, sinusta tulee yrityksen osaomistaja ja olet oikeutettu osuuteen voitoista. joukkovelkakirjalainat ovat velkakirjoja. Kun ostat joukkovelkakirjalainan, lainaat rahaa liikkeeseenlaskijalle, joka voi olla yritys, valtio tai kunta. Vastineeksi liikkeeseenlaskija sitoutuu maksamaan sinulle säännöllisesti korkoa ja maksamaan pääoman takaisin joukkovelkakirjalainan erääntyessä.

Voit myös sijoittaa sijoitusrahastoihin, jotka ovat sijoitustyyppi, joka kokoaa yhteen monien eri sijoittajien rahat ja ostaa niillä osakkeita, joukkovelkakirjoja tai muita omaisuuseriä. Olivatpa säästösi kuinka pienet tahansa, on tärkeää aloittaa sijoittaminen nyt.