7 parasta kasvuosaketta, jotka voit ostaa nyt voittaaksesi markkinat

7 parasta kasvuosaketta, jotka voit ostaa nyt voittaaksesi markkinat

Nyt on ostettavissa paljon erilaisia ​​kasvuosakkeita, mutta mitkä niistä todella auttavat sinua voittamaan markkinat? Hyödy arvonluonnista korkean ja vakaan osingon kautta vieraile tällä sivulla sampo-osake.fi

Seitsemän parasta kasvuosaketta ostettavaksi nyt

1. Alphabet (GOOGL) Alphabet on loistava valinta kasvuosakkeelle. Se ei ole vain Googlen emoyhtiö, vaan sillä on myös muita hyvin menestyviä yrityksiä, kuten YouTube ja sen pilvipalveluliiketoiminta. Ja äskettäinen hinta-tulossuhde 33, se ei myöskään ole liian kallis.

2. Facebook (FB) Facebook on toinen loistava valinta kasvuosakkeelle. Se on maailman suurin sosiaalisen median alusta, ja se kasvaa edelleen. Sillä on myös muita yrityksiä, kuten Instagram ja WhatsApp, joilla menee hyvin. Ja äskettäin hinta-tulossuhde 26, se ei ole myöskään liian kallis.

3. Amazon (AMZN) Amazon on loistava valinta kasvuosakkeeksi. Se on maailman suurin verkkokauppias, ja se kasvaa edelleen. Sillä on myös muita yrityksiä, kuten pilvipalveluliiketoiminta ja uusi päivittäistavaraliiketoiminta, joilla menee hyvin. Ja äskettäinen hinta-tulossuhde 180, se ei myöskään ole liian kallis.

4. Apple (AAPL) Apple on loistava valinta kasvuosakkeeksi. Se on Applen suurin yritys, joka on loistava valinta kasvuosakkeeksi. Se ei ole vain maailman suurin yritys, vaan se on myös julkaissut innovatiivisia uusia tuotteita, kuten iPhonen ja iPadin. Ja äskettäin hinta/tulossuhde 18, se ei ole myöskään liian kallis.

5. Microsoft (MSFT) Microsoft on loistava valinta kasvuosakkeeksi. Se on suuri yritys, joka on julkaissut innovatiivisia uusia tuotteita, kuten Xboxia ja Surfacea. Ja äskettäin hinta/tulossuhde 30, se ei ole myöskään liian kallis.

6. Netflix (NFLX) Netflix on loistava valinta kasvavalle osakkeelle. Se on suuri yritys, joka on julkaissut innovatiivisia uusia tuotteita, kuten suoratoistopalveluaan. Ja äskettäinen hinta-tulossuhde 190, se ei myöskään ole liian kallis.

7. Salesforce (CRM) Salesforce on loistava valinta kasvavalle osakkeelle. Se on suuri yritys, joka on julkaissut innovatiivisia uusia tuotteita, kuten asiakassuhteiden hallintaohjelmistoja. Ja äskettäin hinta/tulossuhde 70, se ei ole myöskään liian kallis. 8. Tesla (TSLA) Tesla on loistava valinta kasvuosakkeeksi.