13 matalien investointien pienyritysideaa, jotka voit aloittaa pienellä rahalla.

13 matalien investointien pienyritysideaa, jotka voit aloittaa pienellä rahalla.

Harkitsetko oman yrityksen perustamista, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Tässä postauksessa kerromme 13 pienen investoinnin pienyritysideaa, jotka voit aloittaa pienellä rahalla. Olitpa sitten perustamassa sivutoimista tai kokopäiväistä yritystoimintaa, meillä on kaikki mitä tarvitset. Harkitse sijoittamista kone-osakeen, jonka ennustetaan kasvavan suotuisasti ajan myötä.

1. Aloita blogi

Jos suhtaudut intohimoisesti johonkin tiettyyn aiheeseen, blogin perustaminen on loistava tapa jakaa tietämystäsi ja rakentaa yleisöä. Ja mikä parasta? Voit aloittaa blogin alle 100 dollarilla. Tarvitset vain verkkotunnuksen ja hosting-palvelun, ja voit jakaa ajatuksiasi maailmalle.

2. Aloita verkkokauppa

Jos haluat perustaa yrityksen, jota voit pyörittää kokonaan verkossa, verkkokauppa on loistava vaihtoehto. Sinun on investoitava hyvään verkkokauppa-alustaan ja verkkosivujen suunnitteluun, mutta kun olet aloittanut toimintasi, voit pyörittää yritystäsi ilman suuria yleiskustannuksia.

3. Ryhdy freelance-kirjailijaksi

Jos sinulla on taito kirjoittaa, voit perustaa oman freelance-kirjoitustoiminnan. On olemassa useita eri alustoja, joita voit käyttää asiakkaiden etsimiseen, ja voit aloittaa artikkelien kirjoittamisen jo 10 dollarilla.

4. Ryhdy virtuaaliassistentiksi

Jos olet hyvä pysymään järjestyksessä ja tarjoamaan asiakaspalvelua, voit perustaa oman virtuaaliassistenttiyrityksen. Voit löytää asiakkaita etsimällä online-työpörsseistä yrityksiä, jotka etsivät virtuaaliavustajia.

5. Ole sosiaalinen media

Jos suhtaudut intohimoisesti sosiaaliseen mediaan, voit perustaa oman sosiaalisen median markkinointiyrityksen. Sinun on investoitava jonkin verran koulutukseen ja työkaluihin, mutta kun olet aloittanut toimintasi, voit tarjota palveluitasi yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat kasvattaa verkkoläsnäoloaan.

6. Ryhdy web-kehittäjäksi

Jos olet hyvä koodaamaan, voit perustaa oman web-kehitysyrityksen. Voit löytää asiakkaita etsimällä verkkotyöpörsseistä yrityksiä, jotka etsivät web-kehittäjiä.

7. Ryhdy graafiseksi suunnittelijaksi

Jos olet hyvä graafisessa suunnittelussa, voit perustaa oman graafisen suunnittelun yrityksen. Löydät asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät graafisia suunnittelijoita online-työpöydistä.

8. Aloita SEO-yritys

Jos olet hyvä SEO:ssa, voit perustaa oman SEO-konsultointiyrityksen. Löydät asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät SEO-konsultteja online-työpöydistä.

9.Aloita PPC-liiketoiminta

Jos olet hyvä PPC:ssä, voit perustaa oman PPC-konsultointiyrityksen. Voit löytää asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät PPC-konsultteja online-työpöydistä.

10.Aloita sähköpostimarkkinointiyritys

Jos olet hyvä sähköpostimarkkinoinnissa, voit perustaa oman sähköpostimarkkinoinnin konsultointiyrityksen. Voit löytää asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät sähköpostimarkkinoinnin konsultteja online-työpöydistä.

11.Aloita sisältömarkkinointiyritys

Jos olet hyvä sisältömarkkinoinnissa, voit perustaa oman sisältömarkkinoinnin konsultointiyrityksen. Voit löytää asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät sisältömarkkinoinnin konsultteja online-työpörsseistä.

12.Aloita webinaariyritys

Jos olet hyvä isännöimään webinaareja, voit perustaa oman webinaari-konsultointiyrityksen. Voit löytää asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät webinaari-konsultteja online-työpörsseistä.

13.Aloita e-kirja-alan yritys

Jos olet hyvä kirjoittamaan e-kirjoja, voit perustaa oman e-kirjojen konsultointiyrityksen. Löydät asiakkaita etsimällä yrityksiä, jotka etsivät e-kirjakonsultteja online-työpörsseistä.