Poro Kota Kota

YKSITYISVARAUKSET NUUKSION POROPUISTOON

Tervetuloa Suomen eteläisimpään poropuistoon Nuuksioon! Poro on pohjoisessa elävä kotieläin, jonka voi nyt tavata Nuuksiossa, n. 30 min / 30 km Helsingin keskustasta tai Helsinki-Vantaan lentokentältä, 1 km Suomen luontokeskus Haltiasta.

Porot laiduntavat Karhunpesän metsätontilla, joten vierailun voi yhdistää esim. Karhunpesän kokouksen lomaan tai osana virkistyspäivän viettoa. Yksityisvierailun aikana voit tutustua kesyihin sarvipäihimme läheltä ja syöttää niille jäkälää. Tunnelmallisen White Reindeer -kodan nuotiotulilla on mahdollista nauttia nokipannukahvit, lounas tai kolmen ruokalajin illallinen (A-oik.). Alueella on pieni matkamuistopuoti. Kodan pöytiin mahtuu kerralla ruokailemaan n. 35 henkeä, kahvitukset onnistuvat suuremmallekin joukolle ja kesäkautena lisätilana toimii metsäterassi, josta poroja voi myös syöttää.

1. Vierailu Nuuksion poropuistossa
Hinta sisältää opastetun yksityisvierailun, jäkälää poroille, nokipannukahvin ja pullan tunnelmallisessa White Reindeer kodassa nuotiotulilla sekä henkilökunnan palvelut.

Kesto: 1 h
Henkilömäärä: Min. 10, max 50 hlöä
Hinta: 300 € / 1-10 henkilöä
Lisähenkilöt: à 30 €

2. Vaellus Haltiasta poropuistoon
Koe ripaus pohjoisen eksotiikka ja lähde mukaan opastetulla patikkaretkelle Suomen Luontokeskus Haltiasta Nuuksion poropuistoon. Patikointi toteutetaan hyväpohjaisia polkuja pitkin rauhalliseen tahtiin, taukoja pitäen. Opas kertoo matkalla Nuuksion luonnosta ja eläinasukkaista. Poropuistoon saavutaan metsäportin kautta. Porojen esittely, syöttämistä ja valokuvausta. Halukkaat voivat myös kokeilla suopungin heittoa puisen poron sarviin. Tunnelmallisen White Reindeer -kodan nuotiotulilla on tarjolla korvapuustit nokipannukahvin kera. Pieni matkamuistopuoti on auki.

Kesto: 1,5 h
Henkilömäärä: Min. 10, max 50 hlöä
Hinta: 450 € / 1-10 hlöä
Lisähenkilöt: á 45 €


Varustevuokraus: Kävelysauvat á 5 €, lumikengät á 10 €, sadeviitta ja kumisaappaat á 10 €, lämpöhaalarit. pipo, hanskat, talvisaappaat á 20 € setti. Hinnat sisältävät alv:n.

3. Vaellus poron kanssa kansallispuistossa
Patikointiretki poroa taluttaen Nuuksion kansallispuiston kauniissa maisemissa. Matkalla nautitaan luonnon rauhasta välillä pysähdellen, poron kävelytahdin mukaan. Retken päätteeksi tutustutaan myös tarhan muihin poroihin, joille voi syöttää jäkälää. Suopungin heittokokeilua puisen poron sarviin. Tunnelmallisen White Reindeer kodan nuotiotulilla makkaran paistoa nokipannukahvin kera.

Kesto: 2 h
Henkilömäärä: Min. 4, max 8 henkilöä
Hinta: 480 € / 1-4 henkilöä
Lisähenkilöt: á 120 €

4. Ruokailu White Reindeer -kodassa
Kotaravintola tarjoaa eksoottisen lounas- tai illallispaikan luonnon helmassa, porojen seurassa. Herkulliset tulille sopivat lounas-/illallismenut valmistetaan paikan päällä Nuuksiossa. Alueella on iltavalaistus, joten porot on nähtävissä myös pimeään aikaan. Kota soveltuu myös kokouskäyttöön ja jopa pienimuotoiseen luonnon hääjuhlaan ja on varattavissa ympäri vuoden. Katso hintatietoa ja muutama menuehdotus tästä.

5. Porojen syöttäminen / pienryhmä:
Pienryhmien vierailut porojen aamu- tai iltasyötön yhteydessä. Vierailun kesto 45 min. Sisältäen porojen syöttämistä ja oppaan palvelut.
Hinta: 150 € / 1-4 hengen ryhmä

Lisätilauksesta:
- Aktiviteettiohjelmaa, esim. alueella toteutettava 3-ottelu: Suopungin heitto, jousiammunta ja tapparan heitto.
- Joulupukin vierailu
- Saunominen ulkoporealtaineen + ruokailu, illanvietto ja majoitus Karhunpesän hirsihuvilassa.

Tiedustelut ja varaukset:
info@NuuksioWhiteReindeer.fi
+358 9 595 550


Ryhmävaraus- ja maksuehdot:
Varaus tulee voimaan lähetettyämme tilausvahvistuksen sähköpostitse ja kun 150 euron varausmaksu on suoritettu. Lopullinen henkilömäärä vahvistetaan 10 vrk ennen tilaisuutta, jonka jälkeen lähetämme loppulaskun, joka erääntyy 7 vrk ennen tilaisuuden alkua. Maksu voidaan suorittaa myös paikan päällä, jos varaus tehdään lähempänä kuin 7 vrk ennen tilaisuutta.

Peruutusehdot:
Jos peruutus tapahtuu 30 päivää ennen tilaisuutta, ennakkoon maksettua 150 euron varausmaksua ei palauteta. Peruutus 7-29 päivää ennen tilaisuutta, veloitus on 50% vahvistetusta tilauksesta. Peruutus, joka tapahtuu 7 vrk ennen tilaisuutta, veloitus on 100%.

Vakuutukset:
Sea & Mountain Adventures Oy:llä on toimintansa kattava vastuuvakuutus. Aktiviteettiohjelmille on laadittu turvallisuus- ja pelastussuunnitelmat. Sea & Mountain Adventures ei vastaa asiakkaan itse aiheuttamista vahingoista aktiviteetin aikana. Suosittelemme tarkistamaan vakuutustenne voimassaolon ja kattavuuden tässä tapahtumassa.